ULEIURI
ULEIURI SINTETICE
ULEIURI SEMISINTETICE
ULEIURI MINERALE
ULEIURI PT.MOTOCICLETE
ULEIURI TRANSMISIE
STERGATOARE PARBRIZ
PRODUCATORI
INFORMATII
ALTE LINKURI
CONFIDENTIALITATE
CE ULEI SA CUMPARATI
RECOMANDA SITE
CLASIFICARE API/SAE

Clasificare API

  sursa curs: curs-valutar-bnr.ro  

 

Publicitate on-line gratis
SPECIFICATII ULEIURI PTR. MOTOARE DIESEL
 • Poate a┼úi ghicit acest lucru, dar orice specifica┼úie care ├«ncepe cu un C este un ulei de motor tip API pentru motoare diesel.Deci, CD,CF,CG,CH,CH-4 ┼či a┼ča mai departe,sunt toate pentru motoare diesel.Deci, cu c├ót a doua liter─â este mai departe ├«n alfabet,cu at├ót mai bun este uleiul (satisface mai mult cerin┼úele tipului API).Deasemenea,c├ónd un num─âr urmeaz─â dup─â ultima liter─â a tipului de ulei,acesta se refer─â la tipul motorului;├«n 2 timpi sau ├«n 4 timpi.
 • 2 timpi? Diesel? DA! Exist─â motoare diesel ├«n 2 timpi. Desigur, acestea necesit─â o aten┼úie special─â.Deci, dac─â un motor necesit─â un ulei tip CF-2, acesta este un motor ├«n 2 timpi ┼či nu ar trebui folosit un alt ulei, care nu are cifra 2 ├«n specifica┼úie. Exact ca ┼či ├«n cazul specifica┼úiei uleiurilor pentru motoare pe benzin─â, acestea sunt deasemenea compatibile cu tot ce se afl─â ├«naintea literei H (Ex:CD,CF,CG) . Deci, un ulei tip CH va fi tocmai bun dac─â manualul dumneavoastr─â va necesita un ulei tip CF. Totu┼či, ├«n cazul ambelor tipuri de ulei, diesel sau pe benzin─â, specifica┼úiile nu sunt compatibile mai departe. Cu alte cuvinte, nu folosi┼úi un ulei care ├«ndepline┼čte numai specifica┼úia CF la un motor care necesit─â un ulei tip CH.
 • Ca ┼či mai sus, un tip de ulei are posibilitatea s─â satisfac─â specifica┼úiile at├ót la motorul pe benzin─â, c├ót ┼či la cel diesel, dar acest lucru nu este adev─ârat ├«ntotdeauna. Aceasta ├«nseamn─â c─â uneori pute┼úi folosi acela┼či ulei pentru ambele tipuri de motoare; pe benzin─â sau diesel, elimin├ónd astfel nevoia de a avea mai mult de un tip de ulei sau uleiuri cu alt─â v├óscozitate, la dumneavoastr─â la sediu sau acas─â.├Än orice caz, ├«nainte de a pleca la drum, ave┼úi grij─â s─â verifica┼úi atent ambalajul,pentru a fi siguri c─â r─âspunde ambelor cerin┼úe din specifica┼úii.
 •  
  BIBLIA ULEIURILOR DE MOTOR (CITATE)
  COMPARATIA DINTRE ULEIURILE MINERALE SI CELE SINTETICE
  DESPRE ULEIURILE DE MOTOCICLETA
  DIN CE ESTE COMPUS UN ULEI
  LEGENDA
  RECOMANDARI SPECIALE PENTRU O FILTRARE EFICIENTA A ULEIULUI
  SPECIFICATII ULEIURI PTR. MOTOARE DIESEL
  SPECIFICATII ULEIURI PTR. MOTOARE PE BENZINA
  VASCOZITATEA ULEIULUI DE MOTOR
   
   
  masiniamericane
  You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
  You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

   © 2006-2008   web hosting : Web Hotel   web design : Dezibel Media